Köszönjük, az üzenetét megkaptuk!

Hoppá, valami hiba történt a küldés során :(

Blog

Kék szalag 2017

A 49. Kékszalag Erste World Nagydíjnak több esélyese is van, ám ilyenkor, mintegy két hónappal az esemény előtt még nagyon nehéz pontos számadást készíteni arról, hogy mely hajó lehet az abszolút első helyezett. A csapatok ilyenkor még titkolóznak a technikai újításokkal kapcsolatban, s javában zajlik a felkészülés. 2016-ban Litkey Farkas Festipay nevű katamaránjával (kéttestű hajójával) nyerte a versenyt, és mindenképpen az esélyesek közé számít, akárcsak a Fifty-fifty nevű kétárbocos katamarán, a jelenlegi Kékszalag-rekorder, vagy a két évvel ezelőtti győztes, a Safram nevű svájci csapat. A szakértők egyöntetű véleménye szerint a kéttestű hajókat a hagyományos egytestűek aligha tudják majd megszorítani.

57_20141120215851.jpg

A mezőny nagy része már a kikötőkben van, reggel 8 óráig közel 400 hajó futott be az 522 induló közül a balatonfüredi célba, 50-60 pedig feladta a küzdelmet a 46. Kékszalag Audi Nagydíj Balaton-kerülő vitorlásversenyen.

Tovább

Csapatépítő tréningek

Összetartó kihívást keres munkatársainak? Egy hajó akkor fog jól haladni, ha mindenki összhangban végzi a dolgát!

Csapatépítő tréningek teljes körű lebonyolítását vállaljuk a Balatonon. Kérje egyéni árajánlatunkat, mi remek programot szervezünk!

Tovább
© Calypso Vitorlásiskola 2014   |   Minden jog fenntartva