Köszönjük, az üzenetét megkaptuk!

Hoppá, valami hiba történt a küldés során :(

Hajó bérlés

Hajó bérlés

Vitorlás bérlés kapitánnyal, vagy lehetsz Te is a kapitány!

61_20141018222341.jpg

Nagyszerű programot kínálunk egész napra, vagy akár egy órára is! Ha nincs jártasságod a vitorlázásban, mi kiviszünk Téged, családodat, barátaidat. Remek csapatépítő tréning is! Legyen naplemente - romantika, háborgó Balaton - izgalom, vagy 40 fok - egy kis felfrissülés a tó közepén. Mindig egy remek élményt fogsz kapni! Hajóink bérelhetőek kapitánnyal, de akár Te is lehetsz a kapitány, ha meg van a jártasságod.

Tovább

Vitorlásképzés gyermekeknek

A vitorlázásban az a legszebb, hogy sok más sporttal ellentétben bárkinek ajánlható, bármilyen korban elkezdhető, nem kell hozzá különleges adottság

Vitorlás tábor Balatonszéplak- felsőn a vitorlás kikötőnél.
A Yolle KFT szervezésében tartott vitorlás táborok hétfőtől- péntekig tartanak, A Calypso étteremben napi háromszori étkezést biztosítunk, illetve 10% árkedvezményt minden egyéb éttermi fogyasztásból. . A táborban való részvétel nem kíván vitorlázásban való jártasságot. Rendelkezésére állunk teljesen kezdőknek is, hogy bevezethessük Őket eme szép sport rejtelmeibe. Szervezünk a táborozás keretében gyermek képzést ahol OP vitorlásokkal próbáljuk a jelentkezőkkel megkedveltetni ezt a sportot.

Tovább
© Calypso Vitorlásiskola 2014   |   Minden jog fenntartva