Köszönjük, az üzenetét megkaptuk!

Hoppá, valami hiba történt a küldés során :(

Calypso étterem NYITÁS 2023 április 28

2023-ban is várja új és régi vendégeit remek ételekkel, családias haungulatával a Calypso étterem!

A Calypso étterem csodálatos mediterrán környezetben, családbarát éttermi hangulattal várja Önt és kedves családját, barátait egy kellemes reggelire, ebédre, majd vacsorára, nyáron akár élőzenével is.

Idilli környezet egy romantikus vacsorához

Napközben árnyas kertünkben közvetlenül az Ezüstpart vitorláskikötő partján ülve étkezhet nálunk a'la carte étlapunkról, melyen bőséges választékot talál házias leveseinkből, frissensültekből, készételekből, olaszos tésztáinkból és házilag készített frissen sült pizzákból.

A kertben végignézheti hogyan készül a látvány lávaköves sütőn sült húsételek, melyet friss salátákkal és steak burgonyával tálalunk Önnek!

Mindezek után kóstolja meg nagymama receptje szerint készített vaslapon sütött palacsintáinkat és bőséges desszertválasztékunkat, vagy kényeztesse magát a Carte D'or minőségi fagylaltokból készített kelyheinkkel.

És ha mégsem erre a kiszolgálásra vágyik, megtalálja hagyományőrző önkiszolgáló büfépultunkat RETRO lángossal és "balatoni" sült HEKKEL, úgy ahogy 20 éve is sütöttük…

Az étterem mellett saját játszóterünkkel próbálunk hozzájárulni a családosok nyugodt étkezéséhez. A nyári melegben nem hagyhatók ki koktéljaink, házunk egyre népszerűbb speciális limonádé kínálata, esetleg a shakek, turmixok, vagy a méteres szívószállal kínált kancsós sangriánk!

Kávéjaink minőségét a Café Perté garantálja!

Éttermi vendégeinknek ingyen Hot Spot/ Wifi áll rendelkezésére.

Fizetési lehetőségek: készpénz Ft és €, bankkártya (Visa, MasterCard), SZÉP kártya (OTP, MKB, K&H), Erzsébet- és Puebla utalvány.

2014. 11. 20.  |  22:00
© Calypso Vitorlásiskola 2014   |   Minden jog fenntartva