Köszönjük, az üzenetét megkaptuk!

Hoppá, valami hiba történt a küldés során :(

Rólunk Mondják

Akik már megszerezték nálunk a tudást. Ők mondják....

Andréka Domonkos:

Eléggé elfoglalt vagyok, időbeosztásom nem engedi meg, hogy hosszú távon elmaradjak a munkahelyemről. A Calypso vitorlás iskolában maximálisan kiszolgálták ilyen irányú igényeimet. Így aztán sikeres vizsgát tettem, és állíthatom,,  hogy megtanultam vitorlázni. Ezek az emberek nem csak felkészítenek a vizsgáidra, Ők átdják azt  a tudást, amivel bátran a képesítésed átvétele után élvezheted gyakorolhatod ezt  a nagyszerű sportot.

Köszönettel: Doma

Sosem értettem miért kell viharban kimenni vitorlázni. Aztán mikor eljött a vizsga napja és tombolt az idő, akkor megértettem, hogy mindenre fel kell készülni. Erre is. Ma már nem félek a víztől, megküzdök a viharral, de nagyon megtanultam tisztelni az erejét. Remek képzésben volt részem.

Krisztián .. cím elérhetőség  a szerkesztőnél

Hatalmas szakmai tudás, kiváló eszközök, és türelmes jól felkészült oktatók szolgálják az ittt tanulókat.

Zoltán

Mi már élesben is gyakoroltuk a vízből mentést. A társam esett egy általam végrehajtott rossz fordulásnál. Megtaláltuk és nagyon jó érzéssel töltött el, hogy megcsináltam.

Arnold

Ötből öt. Ez volt a mai napi vizsga eredmény a Calypso vitorlás iskola képzésének eredményeképp.

Gábor

Sikeres vizsga után hajóztunk "biztos tudásunk birtokában" haza a kikötőbe. Mondanom sem kell vihart kaptunk. Kapitányunk a partról figyelte kinlódásunkat, majd motorossal elénk jött és a tőle kapott utasításokkal rendben megérkeztünk. Most más értjük, hogy veszély helyzetben nem mindig a logikus döntés a vitorlázád. Ránts motoort és menekülj.....

Péter

 

 

 

 

2014. 10. 10.  |  15:00
© Calypso Vitorlásiskola 2014   |   Minden jog fenntartva